Industrijski uređaji PDF Ispis E-mail
Elma-industrijski_uredaji.jpg

Čišćenje postavlja najviše zahtjeve. Sve manji dijelovi zahtijevaju sve veću čistoću.  Ovdje dolazi Elma: od 1985 godine razvijaju kemičari, inženjeri i konstruktori u suradnji s vlastitim laboratorijem procese i postrojenja s različitim tehnologijama čišćenja, ispiranja i sušenja u spoju sa transportnim sistemima podizaj – pomak ili robotskoj tehnici, kako bi omogućili optimalna rješenja.

Standardni uređaji, modularne linije za čišćenje i ultrazvučni generatori se stalno razvijaju kako bi sveobuhvatno zadovoljili zahtjeve naših kupaca.

Široka ponuda periferijskih uređaja i kemikalija za čišćenje zaokružuju kompletan proizvodni program za industrijsku tehniku čišćenja.

Osnova svih aparata i uređaja kod ELME je ultrazvučna tehnologija koja se razvije već više od 50 godina i omogućava čišćenje i na teško pristupačnim mjestima na ekološki prihvatljiv način.

ELMA: servis kupcima koji iz jedne ruke nudi sve od analize do izrade u proizvodnji. Tako se objedinjava kvaliteta i inovacija i čini zadovoljnim poznate kupce u područjima optika, elektronika, poluvodička tehnika, automobilska industrija, medicinska tehnika i fina mehanika u cijelom svijetu.

 

 

 
Sito-MAS d.o.o.