Mediji o nama
Sito-MAS - Optike.hr PDF Ispis E-mail
Sito-MAS d.o.o. iz Zagreba nastavlja 15-godišnju tradiciju  tvrtke Sito-AS d.o.o. u snabdijevanju obrtnika i industrije kvalitetnom njemačkom opremom, alatom i potrošnim materijalom…
Na ovogodišnjem sajmu optike CROOPTA 2010, održanom u Poreču, po prvi puta se prezentirala tvrtka Sito-MAS d.o.o. iz Zagreba.
Program tvrtke Sito-MAS zastupa vodeće njemačke proizvođače raznih uređaja, strojeva, potrošnih materijala, sredstava za čišćenje i održavanje, kemikalija i sl. koji imaju svoju primjenu u obrtništvu, industriji, zlatarstvu, optici, dentalu.
Generalni su zastupnici na području bivše Jugoslavije za firme:
  • OTEC - uređaji za završnu obradu; brušenje, poliranje,
  • ultrazvučne kade tvrtke ELMA,
  • firme SAMBOL za sredstva za čišćenje,
  • program i aparati za etiketiranje firme  EXTRA 4,
  • aparati za točkasto varenje firme LAMPERT.
Sve navedene tvrtke su sa njemačkog tržišta.
Ove godine na sajmu naglašavaju proizvode koji imaju primjenu u optičkoj indrustriji - ultrazvučne kade za ultrazvučno čišćenje firme ELMA; sredstva za čišćenje naočala i sredstva protiv zamagljivanja naočale firme SAMBOL, aparati i programi za etiketiranje tvrtke FERDINAND-EISELE iz Njemačke.
Velika pozornost je dana aparatima za točkasto varenje koji imaju mogućnost varenja  svih materijala koji se koriste u optici (čelik, titan i sl.). Aparat radi na principu da ne zagrijava previše predmet pri varenju tako da se mogu spajati potrgani dijelovi  blizu mjesta koji ne smiju doći u dodir s toplinom, tj. blizu leća ili osjetljivih okvira.
Obzirom da je ovo prva godina da sudjeluju na sajmu pa ne mogu komparirati s prošlim godinama, kažu da je ostvarenje stopostotno, iako bi broj posjetitelja mogao biti i veći. Što se tiče lokacije, smatraju da je bolje da se sajam održava negdje izvan Zagreba, tako da se svi mogu potpuno koncentirati samo na sajam.
Za sve daljnje informacije posjetite web stranicu www.sito-mas.hr
 
Oprema za zlatare - Novosadski Sajam PDF Ispis E-mail
Prvi put na Izložbi "Sjaj" nastupa i kompanija "Sito Mas" iz Hrvatske, koja je generalni zastupnik sedam nemačkih proizvođača mašina za zlatarsku i časovničarsku struku, za tržište bivše Jugoslavije.

Po rečima direktora Majkla Salihbegovića, vlada veliko interesovanje za program koji zastupaju, što se vidi i po velikom broju ostvarenih kontakata već prvog dana Izložbe zlatarstva, časovničarstva i optike.

Na ovogodišnjem "Sjaju", predstavili su mašine INDUTERM – za vakumsko livenje,  OTEK – za brušenje i poliranje, ELMA – za ultrazvučno čišćenje i graviranje,  LOTANJE – za lemljenje, kao i SVAROVSKI mašinu za proizvodnju sintetičkog dragog kamenja.

Inače, kompanija "Sito Mas" postoji već 28 godina i kako kaže Majkl Salihbegović, za sve to vreme imali su samo četiri reklamacije, što dovoljno govori o kvalitetu mašina koje distribuiraju.

 

 

Link

 


Sito-MAS d.o.o.